αρχική σελίδα
Sunday, 05 Μαϊου 2024
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Login:  
Password:
ΝΕΑ   /   ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΡΤΖΑΛΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ (13-14/3/2008) ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ INTERREG IIIA/CBC ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
12/05/2008
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΡΤΖΑΛΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ (13-14/3/2008)
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ INTERREG IIIA/CBC ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη και Παρασκευή, 13-14 Μαρτίου, επιχειρηματική αποστολή στο Κίρτζαλι Βουλγαρίας, την οποία διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Ανάδειξη διασυνοριακών επιχειρηματικών συνεργασιών και δημιουργία δικτύων οικονομικών σχέσεων», το οποίο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα INTERREG IIIA/PHARE CBC Ελλάδα-Βουλγαρία με διακρατικό εταίρο το Επιμελητήριο του Κίρτζαλι.

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο κ. Φραντζής Αντώνιος, Γενικός Γραμματέας του Επιμελητριού, ενώ επίσης συμμετείχαν η κα Ιωάννου Χρύσα, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, επιχειρηματίες της περιοχής μας, ένα στέλεχος του Επιμελητηρίου, ένας δημοσιογράφος ο οποίος κάλυψε ειδησεογραφικά την εκδήλωση και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας LDK Consultans, που έχει αναλάβει την υλοποίηση μέρους του ανωτέρω έργου, και φρόντισε για τη φιλοξενία της ελληνικής αποστολής και τη διοργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων.

Το απόγευμα της Πέμπτης, πραγματοποιήθηκαν οι επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και Βούλγαρων επιχειρηματιών σε ξενοδοχείο της πόλης. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου του Κίρτζαλι κ. Nasko Nastev καλωσόρισε τα μέλη της Ελληνικής αποστολής και προχώρησε στην παρουσίαση των Βούλγαρων επιχειρηματιών. Ο κ. Φρανζής με τη σειρά του, μετέφερε τους χαιρετισμούς του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Νικολάου Αγγελίδη, ανταπέδωσε τις ευχές στον κ. Nastev και παρουσίασε τα μέλη της Ελληνικής αποστολής. Ακολούθησαν οι διαπροσωπικές επαφές μεταξύ των επιχειρηματιών και προέκυψε έντονο ενδιαφέρον για συνεργασία και από τις δύο πλευρές. Στο τέλος της εκδήλωσης, τόσο ο κ. Nastev όσο και ο κ. Φραντζής επεσήμαναν τη σημαντικότητα της ολοκλήρωσης του κάθετου άξονα που θα συνδέει το Κίρτζαλι με την Κομοτηνή για την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των επιχειρηματιών των δύο περιοχών.

Την επόμενη ημέρα το πρωί τα μέλη της Ελληνικής αποστολής επισκέφτηκαν Βουλγάρικες επιχειρήσεις της περιοχής του Κίρτζαλι, οι οποίες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συνεργασία από την προηγούμενη ημέρα. Το κοινό συμπέρασμα των Ελλήνων επιχειρηματιών από τις επισκέψεις αυτές είναι ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου από τη Βουλγαρική πλευρά τα τελευταία χρόνια και προσβλέπουν σε περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ.jpgΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.jpg

ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ.jpgΠΕΤΡΕΣ.jpg

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή