αρχική σελίδα
Sunday, 05 Μαϊου 2024
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Login:  
Password:
ΝΕΑ   /   ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2010
14/01/2010
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

 

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2010

    Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης στις 2-1-2010 έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του, παραθέτοντας συγχρόνως δεξίωση προς τιμή των αρχών του τόπου και των μελών του σε γνωστό ξενοδοχείο της Κομοτηνής.

    Στην εκδήλωση, η οποία αποτελεί το πρώτο και κορυφαίο κοινωνικο-οικονομικό γεγονός της περιοχής, παρέστησαν οι πολιτικές, θρησκευτικές, στρατιωτικές αρχές του τόπου, εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου και πλήθος επιχειρηματιών - μελών του Επιμελητηρίου.

    Ευχές απηύθυναν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πάτερ Κωνστάντιος, ο οποίος ευλόγησε την πίτα του Επιμελητηρίου, ο Υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργώ - Κυβερνητικός Εκπρόσωπος & Βουλευτής Ροδόπης κ. Πεταλωτής Γεώργιος, ο Νομάρχης Ροδόπης κ. Άρης Γιαννακίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Κοτσάκης Δημήτριος. Ευχητήριες επιστολές έστειλαν οι Βουλευτές Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν.

    Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Νικόλαος Αγγελίδης στην ομιλία του αναφέρθηκε στο ότι η λύση στην τρέχουσα οικονομική κρίση έχει όνομα κ;αι λέγεται ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση και στις προσπάθειες στήριξης της επιχειρηματικότητας και παραγωγικότητας των επιχειρήσεων της Θράκης και ειδικότερα της Ροδόπης.

    Επίσης το ΕΒΕ Ροδόπης βράβευσε το κατάστημα Κομοτηνής της ATE BANK ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. στο πρόσωπο του Διευθυντή του Καταστήματος κ, Αναστασίου Γενεμετζή, το οποίο ενέκρινε τις περισσότερες χορηγήσεις δανείων για την στήριξη της ρευστότητας των επιχειρήσεων μέσα από το Πρόγραμμα Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ).

Ομιλία Προέδρου  

   Κοπή Πίτας

Επίσιμοι

Φλουρί σε Επιμελητήριο Ξάνθης

Βράβευση ΑΤΕ BANK


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Ομιλία Προέδρου Νικ. Αγγελίδη