αρχική σελίδα
Sunday, 05 Μαϊου 2024
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Login:  
Password:
ΝΕΑ   /   ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ / 1ο ΘΕΜΑ: «ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ»
30/05/2011
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

            Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι το Επιμελητήριο, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), έχει προγραμματίσει για το τρέχον έτος τη διεξαγωγή μιας σειράς ενημερωτικών-εκπαιδευτικών σεμιναρίων 5ωρου διάρκειας με θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες. Το κόστος των σεμιναρίων θα καλύπτεται κατά το ήμισυ από το Επιμελητήριο και το υπόλοιπο από τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες και τα στελέχη τους.

Το πρώτο επιμορφωτικό σεμιναρίο έχει θέμα: «ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ», και θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου 2011, ημέρα Παρασκευή και από ώρα 16.00 μέχρι 21.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων και εισηγητής του θα είναι ο κ. Νικόλαος Κελπέκης, Επικοινωνιολόγος, Σύμβουλος Οργάνωσης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων. Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο, υπολογίζοντας συμμετοχή 10 ατόμων συνολικά σε αυτό, ανέρχεται στο ποσό των 40,00€ ανά συμμετέχοντα. Σε περίπτωση συμμετοχής περισσοτέρων ατόμων, το ποσό συμμετοχής ανά άτομο θα μειωθεί ανάλογα.

            Για δηλώσεις συμμετοχής ή διευκρινήσεις, επικοινωνήστε στο τηλ. 2531022831 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (κ. Β. Χρηστίδη ή κ. Σ. Μαργαρίτη). Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής η οποία θα πρέπει να συμπληρωθεί και να σταλεί με fax (2531026714) ή με email (info@rodopicci.gr) μέχρι 6 Ιουνίου 2011.

 

Δείτε εδώ τα επόμενα θέματα 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
AITISISYMMETOCHIS_F12981.doc
ENIMEROTIKOFYLLADIO_F14813.pdf