αρχική σελίδα
Tuesday, 18 Ιουνίου 2024
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Login:  
Password:
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συμμετοχή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης στη 2η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με τίτλο «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη», αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα, από Τετάρτη 10 έως Σάββατο13 Απριλίου 2024.
11/03/2024
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Κομοτηνή, 11 Μαρτίου 2024


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, τα έξι Επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας ? Θράκης, μέσω του συλλογικού τους Οργάνου (Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ΑΜΘ [ΠΕΣΥ]), διοργανώνουν την 2η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με τον τίτλο «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη», στην καρδιά της μεγαλύτερης αγοράς της χώρας μας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα.
Η φετινή έκθεση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από Τετάρτη 10 έως Σάββατο13 Απριλίου 2024.
Στόχος της Έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας καθώς από εκεί διέρχονται καθημερινά περίπου 1 εκ άτομα, είναι η ανάδειξη και προβολή των προϊόντων που παράγονται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Δίνεται, παράλληλα, η δυνατότητα στους παραγωγούς να πωλούν τα προϊόντα τους.
Καλούνται οι παραγωγοί τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της περιοχής εμβέλειας των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας ΑΜΘ, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην Έκθεση, με φυσική παρουσία των ίδιων (ή εκπροσώπων τους), έχοντας τη δυνατότητα πώλησης προϊόντων με αυστηρή προϋπόθεση την έκδοση παραστατικών από τον εκάστοτε πωλητή.
Σημειώνεται ότι η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην έκθεση και η μεταφορά των προϊόντων είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες θα αναλάβουν τα έξοδα μετάβασης και διαμονής τους στην Αθήνα.
Εφόσον επιθυμείτε να συμμετέχετε σας παρακαλούμε όπως έως την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, αποστείλετε συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής στο e-mail: info@rodopicci.gr ώστε να καταρτιστεί το ακριβές πρόγραμμα της Διοργάνωσης.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης 2531022831, 2531026714.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ